Om S/I Strandby Fiskerihavn

Placeret i Nordjylland ud til Kattegat ligger Standby Havn. Vi er hjemsted for mange af Danmarks største fiskerivirksomheder og vi er vant til at levere et højt serviceniveau. Kontakt os, hvis du ønsker at vide, hvad vi kan gøre for dig.

Strandby havn er hjemsted for nogle af Danmarks mest velrenommerede virksomheder, når det gælder fiskeri og skibsfart. Havnen rummer blandt andet Skagen Food og Strandby Fisk, som leverer til de store danske varehuskæder. Ligeledes har Nordeuropas største forhandler af Volvo Penta motorer, JL Marine, også til huse på havnen.

Derudover er mange fiskefartøjer registreret i og stævner ud fra Strandby havn. Hvis du ønsker at vide mere om opstart af fiskerivirksomhed, kontakt Strandby Fiskeriforening.

Vi tager den grønne omstilling seriøst og ønsker at gå forrest i kampen for en bæredygtig fremtid. Derfor arbejder vi med en grøn vision, hvor vi konkret arbejder med vandbesparelse, affaldssortering og genanvendelse af industriaffald og aflagte fiskeredskaber m.m. på vores kommende genbrugsstation. Affaldssorteringen bidrager til et positivt Co2 regnskab, da opsamlede materialer efterfølgende genanvendes i produktionen.

KONTAKT INFO

S/I Strandby Fiskerihavn

Administration – Auktionskaj 5, 9970 Strandby
Havnekontor – Isingvej 5A, 9970 Strandby
Telefon 9848 2042
Vagttelefon 4044 7812

INFO

Nyhedsbrev arkiv
Årsberetning arkiv
Links